30. apr. 2014

WHITE AS MILK


Noget som jeg helt klart skal have anskaffet mig mere af, er lyse nuancer i min garderobe. Går især og overvejer at klikke cowboyjakken hjem og købe den prikkede bikini! Normalt vælger jeg altid sort, fordi jeg føler at det er mere sikkert at jeg vil få det brugt, men nu hvor solen viser sig og temperaturerne stiger, får man mere og mere lyst til at tilføje noget hvidt.
I dag står både på lang skoledag, arbejde & teori i aften, da jeg lige er startet på kørekort. God dag :-)

4 kommentarer:

 1. Cowboy jakken er vildt lækker! Den vil helt klart klæde dig. Go for it med købet.
  - Hvor er den egentlig fra? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også den er SÅ lækker! Den er fra Asos :-)

   Slet
 2. hvor er den anden jakke fra?? (altså ikke cowboyjakken) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra h&m. Har desværre ikke et link til den, men ved at den findes i butikkerne :-)

   Slet