29. apr. 2014

Want to get the look?

 KNIT-WEEKDAY | NECKLACE-H&M | TIGHTS-H&M | SHOES - VANS | SKIRT-H&M (links)

JEANS-GINA TRICOT | COAT-MONKI | TOP-ASOS | NECKLACE-H&M | SLIPONS-ASOS (links)

Som de gør i diverse ugeblade og modemagasiner, synes jeg det kunne være sjovt at begynde at lave "get the look"- kollager. Her har jeg bare taget 2 af mine outfits, men hvis I synes om idéen, må I hellere end gerne skrive, hvilke outfits i kunne tænke jer at få lavet sådan en kollage til. Jeg vil så vidt som muligt prøve at finde items som ligner dem jeg er iført, og selvfølgelig linke til alle items ligesom i dette indlæg :-)

4 kommentarer:

  1. I love your style babe!
    xoxo http://lissis.no

    SvarSlet
  2. Rigtig fedt indlæg. Vil rigtig gerne se flere af disse indlæg!

    industrialbarbie.blogspot.dk

    SvarSlet