21. apr. 2014

Movie recommendation | Divergent


Som jeg skrev til seneste outfit-indlæg, var jeg i biografen i ferien for at se filmen 'Divergent'. I har sikkert allerede hørt om den, og jeg kan kun sige gode ord om den film. Det er en film som både indeholder kærlighed, sorg, kampen om overlevelse og livsvigtige valg. De bor I en verden hvor de såkaldte 'Divergents' er meget sjældne, og måske kan I gætte hvem der er Divergent?;-) Jeg vil ikke afsløre mere, men hvis man er til Hungergames filmene, tror jeg også denne vil falde i din smag!
Har I set den?

7 kommentarer:

 1. En af de bedste film jeg længe har set!:)

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Så skulle du tage og læse bøgerne, de er intet mindre end fantastiske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har godt hørt, at de skulle være rigtig rigtig gode!

   Slet
 3. Skal ind og se filmen idag, men bøgerne er rigitig gode! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God tur, du vil helt sikkert synes om den! :-)

   Slet
 4. åh, den er fantastisk den film!
  http://every-part.blogspot.dk/

  SvarSlet