25. apr. 2014

Feminine trend | Cami tops


1# HERE | 2#HERE | 3# HERE | 4#HERE | 5#HERE | 6#HERE | 7#HERE

Nu nærmer vi os maj, og min garderobe skriger efter lækre sommer-items. En af sommerens helt store tendenser er cami toppe, som er disse fine, feminine toppe med spaghettistropper. De er både fine til de helt varme dage med et par shorts eller en nederdel, til sommerfesterne eller med en cardigan. Jeg har samlet 7 forskellige til jer, og ellers kan jeg tippe om at H&M har ret mange fine lige nu! 
God weekend :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg har endelig fået købt mig en cami og er så glad for den. Den er dog lidt gennemsigtigt, men med en sort enkel bh eller en bikinitop, kan jeg ikke se, at det skulle gøre noget! Dog ville jeg ikke have noget imod at iføre mig nr. 1, 4 og 5 fra collagen. De er virkelig lækre!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig! Der er mange af dem, som er en smule gennemsigtige, men som du siger kan man jo bare have noget neutralt under :-)

   Slet
  2. Jeg har lige købt en fin top med spaghettistroppe fra H&M. Mange er dem og så flotte!
   Min favoritter er nummer 4 og 6! :-)

   benyasuwan.blogspot.dk

   Slet